ACB

Jordi Plà Comas: “L’objectiu era ser un dels millors 16 equips de la lliga”

“Només hi havia un objectiu, que era ser un dels millors 16 equips de la lliga i des d’aquest punt de vista n’estem molt contents, pel club i perquè els aficionats que ens han acompanyat des del primer dia podran gaudir un any més de l’ACB” diu Jordi Plà Comas, fent balanç a la primera temporada del Bàsquet Girona a la categoria, en la què assenyala un abans i un després amb la segona finestra FIBA com a punt d’inflexió: “Hi ha una primera meitat llarga des del febrer que des d’un mal inici que ja prevèiem ens va portar aconseguir uns resultats. Després, el calendari va fer que haguéssim de parar i que ens els últims tres mesos nos tinguéssim la continuïtat que havíem demostrat”.

“Què podríem haver fet per mantenir la consistència” és el que el director esportiu afirma que ja estan analitzant. “Tenen contracte que només hi ha una possibilitat de sortida per part del jugador, Quino Colom i Kameron Taylor. Pol Figueras, Pato Garino, Jaume Sorolla i Roko tenen opcions tant el club com ells i la resta acaben”. “Tenim idees clares amb alguns d’aquests jugadors però hi hem de donar voltes i veure tant ells com els agents quines intencions”.

“L’últim dia contra el Baskonia ja va dir que personalment vol agafar-se uns dies, està estipulat en el contracte i ahir en vam parlar i ens emplacem als propers dies per analitzar si continuem plegats o per la raó que sigui no ho fem. No hi ha cap indici que anem per un costat o per un altre” afirma Pla Comas sobre Aíto, que diu que no s’esperen i que treballen sense cap decisió presa.

“Intentar fer la plantilla dins les possibilitats econòmiques amb jugadors que tinguin capacitat i voluntat de créixer i compromís. Tenim unes idees però pensem en fer la millor plantilla possible en el context econòmic que tenim”. “Influeix, la qualitat i tot el què significa com a jugador tothom ho té clar. És una mica secundari i no influeix massa en la idea de la plantilla” reconeix respecte Marc Gasol i la seva possible continuïtat. “Hi ha jugadors que acaben contracte i que pensem que poden continuar” afirma el director esportiu, que puntualitza que és molt positiu seguir comptant amb els mateixos jugadors però que des del punt de vista fiscal i per tant econòmic influeix en concretar aquestes renovacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)