Lliga femenina

El Barça CBS fa el seu primer fitxatge, la pivot internacional Lola Pendande

L’andalusa ha signat per dos anys i ja va jugar en el conjunt blaugrana abans de marxar als Estats Units

El Barça CBS ha fet oficial el primer fitxatge de la propera temporada, és tracte de la pivot internacional Lola Pendande, de 23 anys i que ha estat les darreres quatre temporades als Estats Units. L’andalusa ja va jugar en el conjunt blaugrana la temporada 2018/19 abans de passar quatre anys a la NCAAW, dos a Utah i dos als Miami Hurricanes. La pivot nascuda a Almeria torna a Barcelona i ha signat per les dues properes temporades. La nova jugadora blaugrana es troba concentrada amb la selecció espanyola absoluta, preparant l’Europeu d’aquest estiu.

En declaracions als mitjans de club blaugrana Lola Pendande ha mostrat la seva il·lusió per tornar a vestir de blaugrana: “Per a mi jugar al Barça CBS significa tornar a casa. Després d’estar quatre anys als Estats Units, volia tornar i estar còmoda. Crec que aquí ho estaré. Conec als entrenadors, conec la ciutat i a la gent que forma part del club i que em va acollir amb els braços oberts quan vaig ser aquí amb 18 anys”. L’andalusa és ambiciosa a l’hora de posar objectius: “Soc una competidora, m’agrada competir i m’agrada guanyar. El que voldria qualsevol jugadora: guanyar, guanyar, guanyar i guanyar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)