Lliga femenina

Jewel Tunstull decideix no renovar pel Cadí La Seu

La nord-americana ha jugat les dues últimes temporades en el conjunt urgellenc

Jewel Tunstull ha decidit no renovar pel Cadí La Seu, ha desestimat l’oferta del conjunt urgellenc i s’acomiada de l’equip després de dues temporades. La pivot nord-americana, de 30 anys, va arribar a la Seu d’Urgell amb la temporada 2021/22 iniciada i des de l’inici va aportar a l’equip la seva experiència, i va mostrar la seva personalitat i carisma.

En aquesta última temporada ha disputat 32 partits amb una mitjana de 22:25 minuts. Ha anotat 9,3 punts per partit i ha agafat 4,4 rebots en la Lliga femenina

La jugadora s’ha volgut acomiadar de l’afició amb una carta feta pública pel club: “Família del Sedis, han estat dos anys fenomenals, el temps ha passat volant. La meva ment i el meu cor estan molt contents amb tot l’amor que m’heu demostrat. No hi ha prou paraules en aquest món per agrair tot el suport que he rebut part vostra aquests anys.

No ha sigut una decisió fàcil de prendre, el Sedis ha provocat un gran, i positiu, impacte en la meva vida així que, de tot cor, moltes gràcies. La Seu d’Urgell, la seva gent i els aficionats sempre tindreu un lloc especial al meu cor.

Això no és un adeu, és un fins aviat. Us desitjo la millor de les sorts en el futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)