ACB

Serà contra el campió d’Europa

Bàsquet. ACB. El Joventut jugarà la semifinal contra el Madrid, que ahir va eliminar el Gran Canària (2-0)

0-2

balanç

Penya contra Madrid

La Penya, després de la seva exhibició contra el Baskonia, ja sap quin serà el seu rival a semifinals: serà el campió de l’Eurolliga, el Madrid. Els blancs van eliminar ahir el campió de l’Eurocopa, el Gran Canària, (81-89) per 2-0 amb 22 punts de Musa i 12 punts i 12 rebots de Tavares. Els verd-i-negres han perdut aquest curs els dos duels que han disputat contra els de Chus Mateo: 96-79 al Wizink Center i 76-86 a Badalona. El primer partit serà dimarts a Madrid (21 h), el segon també al Wizink dijous (21 h) i el tercer, ja a Badalona, el dissabte (18.30 h). En cas d’un quart seria a l’Olímpic (21 h) el dilluns 12 i el cinquè, el dimecres 14.

Quart cop que passa

L’eliminació d’un setè a un segon amb el factor pista en contra ha passat fins ara quatre vegades en la història de l’ACB en els quarts. Va ser el 1992, quan el TAU Vitòria va perdre (1-2) contra el Saragossa, també el 1996 quan el Madrid va quedar eliminat contra el Caja San Fernando, i també el 2013 quan el Gran Canària va enfonsar també el Baskonia (1-2).

El contracte de Ribas

El Palau Olímpic va passar en 30 segons de la tristesa a la sorpresa quan van posar el videomarcador de l’Olímpic el missatge de Ribas. Primer va semblar que deia que es retirava davant la incredulitat de l’afició, però després es va anunciar la renovació i va sorprendre que fos tres anys més tenint 36 anys. Però el contracte té diferents clàusules any a any que beneficien el jugador i el club. És un acord molt ben pensat.

Interès per Andrews?

A l’estiu no va voler fitxar i, segons diferents webs, hi hauria un acord amb el nord-americà. Andrew Andrews va fitxar pel Panathinaikòs (1,88 m i 30 anys) però va ser tallat i va acabar el curs en el Bursaspor turc, on ha fet 14,4 punts de mitjana.

58 punts i 13/24 triples a quarts

Guy està fent el mateix que va fer Willis el curs passat: després d’una temporada discreta, brillar molt en el play-off, i s’ha revalorat. Tot i ser el protagonista en els quarts (58 punts i 13/24 triples) el seu futur no és a Badalona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)