ACB

BÀSQUET

Xavier Villanueva, conseller de la Penya i ànima del bàsquet de formació

Mor als 47 anys el conseller de la Penya Xavier Villanueva

El Joventut de Badalona ha confirmat la mort després d’una llarga malaltia d’un dels seus consellers, Xavier Villanueva Criado (1976). “Tota la família del club està de dol i consternada per la inesperada i sobtada pèrdua del nostre conseller”, assenyala l’entitat en un comunicat. La cerimònia de comiat tindrà lloc demà a dos quarts de de 2 al Tanatori de Badalona.

Villanueva (47 anys) va entrar al consell d’administració del club –format per nou membres– amb l’arribada a la presidència de Juanan Morales. “Ha estat una peça clau en el desenvolupament del bàsquet femení i del bàsquet de formació a Badalona, i en especial a la Penya”, assenyala el club, que també destaca el seu paper fonamental en l’èxit de l’última edició de la copa disputada a la ciutat el febrer passat.

“Tots els que hem tingut la sort de conèixer-lo, ens quedem amb el gran record d’una excel·lent persona que sempre ha volgut ajudar tots els que el rodejaven, gran treballador i un lluitador que s’ha esforçat dia a dia per millorar i fer créixer el seu club”, hi afegeix el club en la seva nota de condol.

Villanueva va ser una persona sempre vinculada al Badalona Bàsquet Club i al Badalona Bàsquet Base i se’l considera un dels grans impulsors aquests últims anys del bàsquet femení. En el Badalona Bàsquet Base hi ha ara implicats els 13 clubs de la ciutat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)