ACB

La Penya paga un inici nefast (73-83)

Els verd-i-negres han començat amb un 2-16 i ha arribat a perdre de 30 punts (37-67)

La Penya, en la millor entrada dels últims anys amb 12.500 espectadors, no ha pogut posar pressió al Madrid i ha perdut una oportunitat segurament única (73-83) per fer un pas gegant cap a la final. Els verd-i-negres han perdut el tercer partit (1-2) i dilluns intentarà empatar l’eliminatòria per forçar el cinquè i definitiu partit de semifinal que seria dimecres a Wizink Center.

El matx ha començat amb mal peu per als verd-i-negres, amb el Madrid pujant molt les línies defensives amb una sortida explosiva de 2-16 que ha condicionat la resta del matx. Tomic ha estat tapat i descentrat davant la defensa física dels blancs. Tot i buscar la reacció els de Carles Duran mai han tingut fluidesa ni encert. Al tram final Yabusele ha situat el màxim desavantatge de 16 punts (32-48).

A la segona meitat la Penya ho ha intentat però ràpidament s’ha vist que el Madrid anava directe a ofegar la Penya agafant 30 punts de renda (37-67) quedant 15 minuts per acabar. Era un suplici. Però la Penya no ha llançat la tovallola i ha continuat treballant per acabar amb dignitat. Però la reacció ha estat de tal dimensió que a 1;10 minut pel final un triple de Feliz ha posat emoció (73-78). però els blancs no han fallat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)