NBA

Els Hornets es queden els drets de Nnaji a l’NBA

El pivot nigerià del Barça (2,11 m, 2004) surt escollit en el número 31 del ‘draft’, la primera elecció de la segona ronda, la nit en què els Spurs trien Victor Wembanyama en l’1

James Nnaji (2,11m, 2004) va ser escollit en el número 31 del draft de l’NBA, la primera elecció de la segona ronda, i els Charlotte Hornets en tenen els drets. L’elecció corresponia als Pistons, que abans de la cerimònia l’havien intercanviat amb els Celtics –la van traspassar a la franquícia que deixarà de ser de Michael Jordan.

Els Hornets són el segon pitjor equip de la conferència est el darrer curs, amb 27-55, i ja havien escollit en el número 2 Brandon Miller. Victor Wembanyama (2,21 m, 2004) és el número 1, l’elecció que era per als Spurs. El francès pot marcar la pròxima era a l’NBA.

Nnaji, que estudia si quedar-se al Barça o negociar un contracte lliurement als EUA, ha disputat 35 partits aquest darrer exercici a l’ACB, amb 4,3 punts, 2,6 rebots i 5,8 de valoració en 10:31 de mitjana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)