Lliga femenina

L’Spar Girona incorpora Jordi Sargatal com a ajudant de Laura Antoja

Jordi Sargatal (Girona, 1981) s’incorpora al cost tècnic com ajudant de Laura Antoja a l’Spar Girona. Després d’una temporada com a responsable de l’àrea metodològica de la base del Bàsquet Girona, el tècnic inicia una nova aventura al bàsquet femení. “Estic molt il·lusionat per poder entrar al primer equip de l’Uni. Per a mi són nous reptes personals i professional. Amb ganes d’aportar coneixements i experiència per continuar creixent”, ha valorat Sargatal. “Molt content de sumar-me a la família de l’Uni Girona”.

Per altra banda, Laia Palau s’ha mostrat “contenta” d’anunciar la incorporació de Jordi Sargatal com a entrenador ajudant per la temporada vinent. “És un entrenador del món del bàsquet gironí amb àmplia experiència i recorregut. Crec que és una peça que complementa molt bé la figura de Laura Antoja. He tingut l’oportunitat de treballar amb ell a la base i segur que la seva experiència i caràcter ens ajudarà a construir un millor equip”.

Ascens a l’ACB

Sargatal ha estat vinculat als equips base del Bàsquet Girona des de la fundació del club. Va passar a formar part del cos tècnic del primer equip com a entrenador assistent a la primera temporada a la LEB Or. En el seu segon curs va rellevar Carles Marco en el càrrec de primer entrenador i va aconseguir un balanç de 23 victòries i 5 derrotes en 28 partits per ascendir el Bàsquet Girona a l’ACB. La temporada passada va ser responsable de l’àrea metodològica de la base del Bàsquet Girona.

L’equip que dirigirà Laura Antoja amb Jordi Sargatal d’ajudant ha fitxat fins ara a Morgan Bertsch (Mechelen), Sandra Ygueravide (Gernika), Laura Peña (Cadí), Regan Magarity (Landes) i Marta Canella (Barça CBS). El club ha fet públiques les renovacions de Marianna Tolo, Giedre Labuckiene i Faustine Parra.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)