ACB

Girona vol Sergi; Sanli, a Turquia

ACB. El de Rubí, que ampliarà l’any de contracte que té amb el Barça, ha tingut converses amb el club gironí i amb el tècnic Salva Camps per continuar creixent a Fontajau tot i tenir una proposta també de Múrcia; el pivot torna al seu país, al Fenerbahçe

Sergi Martínez (2m02, 1999) sembla que veu amb bons ulls l’opció de Girona com a destí en la seva cessió tot i tenir altres propostes, com ara una de Múrcia. El blaugrana allargarà l’any de contracte que té amb el Barça i anirà cedit per créixer fora del Palau. El de Rubí necessita minuts i sobretot entrenar-se perquè aquest any no ha tingut continuïtat. De fet, a l’ACB només ha tingut una participació en 15 partits amb 10 minuts de mitjana però sense un rol important. En el tram final del curs ha estat un fix fora de les convocatòries i, amb l’edat que té (24 anys), el que necessita és jugar. De fet, el 13 d’octubre el de Rubí va ser intervingut del tendó rotulià del genoll esquerre. L’operació, que li va fer el doctor Hakan Alfredson en coordinació amb els serveis mèdics del club, va anar molt bé i va poder tornar abans dels 4 mesos previstos. La connexió entre el Barça i el Girona és directa i, fins i tot, Sergi Martínez ja ha parlat amb el nou tècnic gironí, Salva Camps, que és un entrenador valent i que confia en ell. El Bàsquet Girona sembla que també té lligada la cessió del jove argentí Juani Marcos (1m90, 2000), que ha jugat els dos últims anys a Lleida (LEB Or). D’altra banda, el pivot turc Sertaç Sanli jugarà el curs vinent al Fenerbahçe i d’aquesta manera torna a l’etern rival del seu exclub, l’Efes. Signa fins el 2025.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)