ACB

Pol Figueras, una baixa més al Girona

La seva marxa obre la porta a l’arribada de Juani Marcos, que faria parella en la direcció de l’equip amb Quino COlom

Pol Figueras (1,85 m, 1998) no seguirà al Girona aquest curs que ve, segons anuncia el club de Marc Gasol. És la tercera baixa confirmada en les darreres 24 hores, després de les de Jeremiah Hill i Ondrej Hanzlík. El base de La Selva del Camp va arribar a Fontajau l’estiu passat procedent del Palma de la LEB Or, amb la targeta de presentació de ser el millor assistent (6) de la segona categoria del bàsquet estatal.

Figueras, que ja havia a debutat a l’ACB amb el Barça de Georgios Bartzokas a l’inici de la temporada 2016/17 (dos partits) marxa amb 32 aparicions –titular un dia–i 3 punts, 1,6 assistències i 2,5 de valoració en 14 minuts de mitjana. La seva marxa obre la porta a l’arribada de Juani Marcos, que faria parella en la direcció de l’equip amb Quino Colom, un dels quatre jugadors confirmats a la plantilla del segon exercici a l’ACB. El base andorrà i Kameron Taylor tenen contracte perquè van signar per dos anys, Jaume Sorolla està renovat a partir d’una clàusula automàtica que va revelar Salva Camps i el pivot serbi Stefan Djordjevic (2,07 m, 1998) és fins ara la única cara nova de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.