Lliga femenina

Acord de desvinculació entre Drammeh i l’Spar Girona

L’alera no juga des del 28 de gener (5 punts i -1 de valoració) a la pista de l’Araski

Binta Drammeh (1,81 m, 1992) no seguirà a l’Uni Girona la temporada 2023/24, després que el club i l’alera hagin acordat la desvinculació del contracte que els lligava per al curs següent, a petició de l’alera. L’últim partit de la sueca amb l’Spar va ser a Vitòria, el 28 de gener (5 punts i -1 de valoració en 22:04, sortint des de la banqueta). En aquest segon curs a Girona ha disputat 17 partits en les competicions FEB (6,7 punts, 2,6 rebots i 4,2 de valoració en 23 minuts de mitjana) i 11 a l’Eurolliga (7,5, 2,5 i 5,5 també en 23) comptant els dos de la prèvia.

Els problemes musculars han marcat la participació de l’esquerrana, des que al novembre causava baixa per primer cop en la prèvia del Gran Canària - Uni (71-75 a la pròrroga en una tarda, la del 12 de novembre, en què Laura Cornelius es lesiona per segon cop –el primer va ser tot just començada la pretemporada. Els serveix mèdics del club confirmaven la seva lesió al psoes ilíac esquerre el 3 de febrer, abans de la segona finestra FIBA i amb un període de recuperació estimat de 10 dies.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)