ACB

El Barça arriba a un principi d’acord amb Joel Parra per a les pròximes quatre temporades

La signatura definitiva només queda pendent de la revisió mèdica

El FC Barcelona ha anunciat un principi d’acord amb Joel Parra, pendent de revisió mèdica, per a les properes quatre temporades, fins al 30 de juny del 2027. L’acord s’ha produït després que el club blaugrana hagi abonat una clàusula alliberadora d’un milió d’euros al Joventut de Badalona, el seu club d’origen i amb el qual tenia contracte fins al 2025. De 23 anys i 2,02 m, el jugador de la Penya s’ha convertit en un aler gran de primer nivell en el panorama estatal. Ha estat un dels referents de l’equip verd-i-negre en aquest últim curs i també ha disputat ja 26 partits amb la selecció espanyola.

Parra ha disputat aquest curs un total de 40 partits a la lliga ACB amb una mitjana de 26 minuts, 9,6 punts, 5,5 rebots i 12,2 de valoració. Tot i la seva joventut, ja porta acumulats 154 partits en competició domèstica. El seu lideratge i la seva energia a pista, que no es tradueix en els números, ha estat creixent i fonamental en el bon paper de la Penya.

Pel que fa a l’Eurocopa, Parra ha jugat aquest curs 2022-23 un total de 21 partits amb uns números excepcionals: 12.9 punts (49% en triples), 3.9 rebots i 14.4 de valoració. Des del curs 2019-20 Parra ha disputat un total de 73 partits europeus. Així doncs, el Barça arriba a un principi d’acord amb un jugador de present, amb gran projecció i que temporada rere temporada ha anat creixent des de la posició d’aler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)