ACB

Parra: “Anar al Barça era el següent pas que havia de fer”

Bàsquet. ACB. El jove signa amb Laporta el seu nou acord i vol fer vibrar el Blaugrana: “Arribo amb ganes de veure el Palau ple”

Joel Parra va signar ahir el seu nou contracte pels pròxims quatre anys al costat de Joan Laporta. També hi eren el directiu responsable de la secció, Josep Cubells, i el gerent i director esportiu blaugrana, Juan Carlos Navarro i Mario Fernández. Parra, que va visitar el Museu del Barça, va explicar la seva raó per canviar la Penya pel club blaugrana: “És un canvi molt important. És el següent pas que havia de fer en la meva carrera esportiva. Estic molt content de ser aquí en un club com el Barça. La nova perla del Barça hi va afegir: “Puc donar impuls des del darrere, córrer i anotar, si cal. Crec que tot això és molt important, és el que em defineix com a jugador i ha de ser així per fer grans coses al Barça. Arribo amb moltes ganes de veure el Palau ple i de gaudir-ho.” D’altra banda, demà a mitjanit s’acaba el termini perquè el Madrid iguali l’oferta del Barça per Willy Hernangómez. Si no ho fa, serà blaugrana. Qui ha de decidir si iguala o no l’oferta per Guy és la Penya, que ahir va estar parlant amb el València per saber si hi ha un acord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)