ACB

Vila, el pal de la bandera

El Girona renova l’aler-pivot de Bescanó (2,09 m, 1998), que complirà el seu tercer any al club i que és el cinquè jugador confirmat

Èric Vila (2,09 m, 1998) continuarà una temporada més a Fontajau, la tercera de l’aler-pivot de Bescanó al club de Marc Gasol, amb qui va pujar de la LEB Or i amb qui ha disputat tots els partits de lliga l’últim curs –sis formant part del cinc inicial–, en el qual va acreditar 4,7 punts, 3 rebots i 4,7 de valoració en 16 minuts de mitjana. “Estic molt il·lusionat de continuar al club de la meva ciutat i seguir representant la gent de Girona al màxim nivell. L’ACB és una categoria molt exigent, així que personalment em vull establir en la lliga, ser constant en una lliga tan competitiva i continuar aprenent”, afirma el 4 del Girona, que hi afegeix: “Estic molt content per la pròxima temporada. Segur que no serà fàcil, però amb esforç i constància ho tirarem endavant i gaudirem de molt bons moments a Fontajau, com hem viscut en el passat.”

Un cinc

Vila és la segona renovació d’aquest estiu, després de la de Jaume Sorolla (2,11 m, 1997), que també complirà el seu tercer exercici al Girona. Quino Colom i Kameron Taylor, que l’estiu passat van signar per dos anys, i el fins ara únic fitxatge, el serbi Stefan Dordevic (2,07m, 1998), són els noms confirmats de la plantilla que dirigirà Salva Camps, que ben bé podria fer-los jugar tots cinc alhora.

Jeremiah Hill, Ondrej Hanzlík, Pol Figueras, Dusan Miletic i Pato Garino són les baixes anunciades per l’entitat després de confirmar la marxa d’Aíto. El base de la Selva del Camp continuarà a l’ACB i tornarà a Fontajau, amb el Palència.

EL PROTAGONISTA

Estic il·lusionat de continuar al club de la meva ciutat i de representar la gent de Girona al màxim nivell
Èric Vila

Sàbat, al Salt i Fuentes, amb Camps

Xavi Ballesteros

Albert Sàbat serà l’entrenador del Salt en la Lliga EBA, segons va fer oficial el club del Gironès, que serà el vinculat del Girona. El llagosterenc deixa Fontajau i Salva Camps tindrà com a ajudants Àlex Formento i Lluís Riera. Miki Fuentes, que formava part de l’staff que encapçalava Aíto i que és al primer equip des que l’entrenava Formento en la LEB Plata, mantindrà tasques de quart tècnic i substituirà Jordi Sargatal –l’assistent de Laura Antoja a l’Spar Girona– com a cap de l’àrea de metodologia de la base.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)