ACB

Formento i Riera, al costat de Camps al Girona

Àlex Formento i Lluís Riera seran els assistents de Salva Camps al cos tècnic del Girona en la segona temporada del club a l’ACB, en un cos tècnic que completen Miquel Fuentes, Arnau Sacot (preparador físic), Sergi Juanola (fisioterapeuta) i Albert Juncà (team manager); que es mantenen en l’staff, i Dídac Masvidal que fins ara era el metge del Joventut de Badalona que ocuparà el lloc de Jordi Sitjà.

Formento (1976) torna al club del qual n’és un dels fundadors i que va deixar el 2020 després de pujar a la LEB Or quan n’era el director esportiu i entrenador del primer equip. La temporada passada va ser l’ajudant de Joan Peñarroya al Baskonia. Riera (1979) ha format part de les banquetes del Joventut (2011-18), el Baskonia (18/19) i el Zenit de Sant Petersbrug (20/21) com a assistent. El 2021 va entrenar a Burgos (Tizona) i després va passar pel Rapla KK d’Estònia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)