ACB

Willy, culer, i ara, Juancho i Brizuela

Bàsquet. ACB. El Barça fitxa per quatre anys l’expivot del Madrid, que renuncia a igualar l’oferta, i ara prepara dues incorporacions més de màxim nivell espanyol per segellar un equip expert i de talent

Willy Hernangómez (2,11 m, 1994) ja és pivot del Barça per les pròximes quatre temporades. El madrileny va haver d’esperar fins a última hora d’ahir –el Madrid tenia com a límit les 12 de la nit per igualar l’oferta– per saber la resolució del cas. Amb l’arribada de Willy Hernangómez, el Barça s’assegura un pivot de referència format en el planter blanc i que tanca la seva etapa en l’NBA, on no ha tingut continuïtat. Willy formarà joc interior amb Vesely i Nnaji. Ara queda saber què passa amb la resta de jugadors pels quals el Barça ha estat negociant. El primer és Juancho Hernangómez, el germà de Willy, que està lliure i no té dret de tempteig de cap club perquè va marxar a l’NBA lliure directament de l’Estudiantes quan va perdre la categoria. Ahir se li va sumar una altra bomba: Darío Brizuela. L’escorta de l’Unicaja, que va renovar fa dos mesos amb l’equip malagueny, podria veure com el Barça paga 1,2 milions d’euros de la clàusula i també ser blaugrana. L’aposta que està fent el Barça amb jugadors estatals fa que s’asseguri una pinya, qualitat i experiència, que podria ser clau per al futur. El Barça podria tenir bona part de la selecció espanyola amb Willy, si arriben Juancho i Brizuela, que s’afegirien a Abrines i als també internacionals Oriol Paulí i Michael Caicedo.

LA PENYA IGUALA I GUY ES QUEDA

La Penya va sorprendre ahir i va igualar l’oferta qualificada que havia fet el València a Kyle Guy. Ara el nord-americà teòricament ha de jugar al Joventut. Però hi ha dues opcions. La primera, que el València, que no va voler pagar una compensació econòmica perquè la Penya no igualés l’oferta, ara s’ho repensa i negocia amb el Joventut. L’altre és que Guy jugui fora de l’ACB, on és lliure. Si Guy decideix quedar-se seria un problema perquè la fitxa és alta i, a més, la Penya ja té lligat un altre nord-americà, Andrew Andrews (ex Bursaspor).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)