ACB

Kameron Taylor, deixa de ser jugador del Girona

L’Unicaja fitxa el nord-americà, referent del club gironí aquesta darrera temporada

Kameron Taylor (1,98 m, 1994) ja no és jugador del Bàsquet Girona, segons acaba de fer oficial el club de Marc Gasol, en una nota en la què li agraeix la dedicació especial dins i fora de la pista en la temporada del debut a l’ACB. “La voluntat del club i el jugador sempre ha estat la de continuar plegats el recorregut en l’ACB però el club entén l’oportunitat d’engegar un nou capítol esportiu en la seva trajectòria” apunta el Girona.

L’Unicaja s’endú el millor jugador del club gironí el darrer curs, que havia signat per dos anys l’estiu passat. 14,5 punts, 4,8 rebots, 2,9 assistències i 1,6 pilotes recuperades –el segon millor de la lliga– i 15,6 de valoració –vuitè– és la seva targeta de presentació al Martín Carpena, on han aprofitat que el Barça s’enduia Darío Brizuela per més d’un milió d’euros per fer el mateix amb el referent del club de Marc Gasol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)