ACB

Discurs des del cor i amb un regal d’aniversari de somni

Bàsquet. ACB. Roger Grimau celebra els 45 anys el dia que compleix el somni de ser el tècnic del Barça, el club que ha portat sempre a la sang

Si d’alguna cosa ningú no té cap dubte, és del sentiment blaugrana que té Roger Grimau. Des del cor el nou tècnic blaugrana, el dia del seu 45è aniversari, va fer un discurs amb emoció, transmetent calma i arribant a tothom. Sobretot als seus fills Joel i Vega, a qui va anar dirigit el missatge: “Us estimo molt. M’he sentit admirat per ells amb l’ànima plena i m’agrada viure-ho junts.”

Després va parlar de tot el tema esportiu deixant clar que és conscient de les limitacions econòmiques del club però sent optimista: “Sé la realitat econòmica del club però estic molt però molt content amb els fitxatges; no vaig tardar ni un segon a dir que sí.” Referint-se als nombrosos fitxatges de jugadors de la selecció espanyola, va fer servir una part de l’himne del Barça: “Tant se val d’on venim, si del sud o del nord, hem de fer una pinya, com si fóssim un castell, i tots junts podem ser molt forts.” Tampoc va defugir les crítiques dels que li diuen que no ha dirigit mai a l’elit: “Als que diuen que no tinc experiència com a primer entrenador només els puc dir que tenen raó però tinc experiència com a jugador, porto veient bàsquet des dels 11 anys i tot entrenador va tenir el seu primer dia a l’elit, el meu és ara.”

Evidentment, Grimau també estava preparat per afrontar la pregunta més esperada: què passarà amb Mirotic? “En el tema de Nikola el club ha estat molt clar amb la situació, no tinc ni idea del que passarà.” Finalment, va subratllar que estan pensant en una plantilla de 14 o 15 jugadors. “Hi haurà un equip molt competitiu.” Joan Laporta va subratllar: “En Roger és un home de casa i un referent i té el consens de tothom i segur que la confiança de l’afició.”

LES FRASES

En Roger és un home de casa i un referent i té el consens de tothom i segur que la confiança de l’afició
Joan Laporta
En el tema de Mirotic el club ha estat molt clar amb la situació, no tinc ni idea del que passarà
Roger Grimau
Sé la realitat econòmica del club però estic molt però molt content amb els fitxatges; no vaig tardar ni un segon a dir que sí
En Roger té l’esperit del Barça que el 2010 va guanyar l’Eurolliga i això és fonamental per a l’equip
Josep Cubells
DIRECTIU de la SECCIÓ de BÀSQUET

Rodejat de tota la seva gent

El Barça va presentar el seu nou tècnic, Roger Grimau, acompanyat de la seva família –dona, fills, germans i pares– i del president, Joan Laporta. Ho va fer com en les grans ocasions, a l’Auditori 1899. També hi havia Josep Cubells, directiu responsable de la secció; el mànager de la secció, Juan Carlos Navarro, i el director tècnic, Mario Fernández. També hi van assistir Eduard Portela, president d’honor de l’ACB; Ferran Aril, president de la Federació Catalana, o Ferran Peña, president de l’Associació Catalana d’Entrenadors. I els excompanys del nou tècnic Jordi Trias i Xavi Rabaseda, així com Epi i Solozabal. També el seu equip tècnic, format per Carles Marco, Víctor Sada, Òscar Orellana i Xavi Beltran, juntament amb Rafa Martínez –que no va poder ser a l’acte–, que farà de pont entre l’staff i l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)