ACB

Còctel explosiu a la Penya

Bàsquet. ACB. El Joventut rodejarà jugadors experts (5 tenen més de 30 anys) amb joves, Jordi Rodríguez i Prey alternant amb el Prat, Maronka cedit i aposta per Busquets i Kraag a la posició de ’3’

Quan semblava que l’adeu de Parra trastocava els plans del Joventut i el cas Guy amb el València afegia més llenya el foc, tot ha patit un gir. Les negociacions s’han accelerat, les peces han encaixat i la Penya pot tenir la plantilla tancada en breu amb la parella de Tomic, que es va casar diumenge, amb un joc interior equilibrat. Serà un Joventut amb més rookies, marxen 5 peces (Ventura, Guy, Ellenson, Parra i Birgander) i en venen tres, això sí, expertes. Ahir es va fer oficial Andrews per jugar d’escorta i falta Thomas. I una clara posta per la gent de la casa: marxa Parra i no s’ha buscat un recanvi al “3”. Se li dona confiança a Busquets i a Kraag. Amb l’holandès i amb Miguel Malik Allen el club hi creu molt. Marxa la llegenda Ventura i se li donarà l’oportunitat a Jordi Rodríguez. Això sí, tan Jordi com Rubén Prey amb fitxa del Prat on han de foguejant-se, tenir galons, treballar i créixer.

De reüll també hi ha Okeke però, amb la greu lesió que va patir de maluc, no se’l pressionarà. Finalment Maronka, que el curs passat va signar amb la Penya fins el 2027, tornarà a marxar cedit. Ja va acabar al Betis el curs passat. Al cos tècnic Aleix Duran, exManresa, Barça, Besiktas, Mònaco o Saragossa, agafa el relleu de Pau Del Tio (ara tècnic ajudant al Jilin Northearsten Tigers xinès) i David Jimeno continuarà com a cap del planter i serà el quart tècnic sense viatjar. Albert Cañellas, fins ara el quart, només entrenarà el vinculat Prat. L’equip d’EBA l’entrenarà César Saura, el júnior Javi Aparicio, el cadet Hèctor Sánchez i l’infantil Didac Arredondo.

Novetat per als socis joves

Les crítiques al club per l’augment dels abonaments ha fet que la Penya hagi decidit modificar la franja que va dels 17 als 24 anys, un grup que ha crescut en els últims mesos. Al setembre hi haurà millora de les condicions per a ells.

25% de Parra, pel deute

El milió d’euros que va rebre el Joventut de la clàusula de rescissió de Parra no ha servit tot per al primer equip. De fet, per obligació, de tots els ingressos extraordinaris del club els últims anys, un 25% han d’anar destinats a pagar el deute.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)