ACB

Ikenna Iroegbu, la tercera cara nova del Girona

Ikenna Iroegbu (1,88m, 1995) serà jugador del Girona la temporada que ve. El base nigerià nascut a Sacramento es converteix en la tercera novetat de l’equip que entrenarà Salva Camps, després de Juani Marcos (1,90 m, 2000) i Stefan Djordjevic (2,07 m, 1998). Arriba a Fontajau després d’una temporada al Treviso, on ha acreditat 16,2 punts, 3,3 rebots i 2,7 assistències en 27 minuts de mitjana a la lliga italiana.

“Estic molt motivat per formar part de l’equip i el club. Fins ara només sabia que el Bàsquet Girona és molt professional i en Marc Gasol hi estava involucrat. Això m’incitava a unir-me. Espero que fem una gran temporada. Farem un bon equip, tenim un bon entrenador i jugarem ràpid. Tinc ganes de conèixer els meus nous companys, l’staff i començar a treballar amb ells” afirma el setè jugador confirmat de la plantilla gironina, després de Quino Colom, Jaume Sorolla, Èric Vila, Maxi Fjellerup, Stefan Dordevic i Juani Marcos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)