Lliga femenina 2

Marina Melero, tercera incorporació del GEiEG de Lliga Femenina 2

La jugadora gironina ha acabat la temporada 22/23 sent campiona de Catalunya amb el Bàsquet Girona U18, i ara farà el salt a la LF2 en el seu primer any de sènior

Marina Melero, del 2005, jugarà el seu primer any de sènior en el primer equip del GEiEG, després de realitzar una molt bona temporada en el seu últim any de júnior amb el Bàsquet Girona U18, on es va proclamar campiona de Catalunya i 5a d’Espanya. La jugadora gironina, que va tenir un promig d’11 punts per partit en lliga regular, ja va estar en dinàmica amb l’equip de Lliga Femenina 2 del GEiEG on, de fet, va arribar a disputar 5 partits amb una mitjana de 14 minuts, 4 punts i 2 rebots per partit.

Melero, que va començar a jugar a bàsquet al Vedruna, i a la categoria d’infantil ja es va incorporar en els equips GEiEG UniGirona, aportarà anotació, verticalitat, i també intensitat tant ofensiva com defensiva a l’equip gironí que competirà a LF2.

Amb la seva incorporació, l’equip entrenat per Marc Serra ja compta amb 9 jugadores confirmades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)