ACB

El Girona defineix la pretemporada amb un mínim de cinc partits

L’equip començarà a entrenar-se el 14 d’agost

El primer partit amistós del Girona per preparar el segon curs de l’equip a l’ACB serà el 25 d’agost a Fontajau (19.30 h) contra l’SC Rasta Vechta alemany. Una cita que no s’inclou en l’abonament de la temporada tot i que se’ls donarà preferència en el procés d’adquisició d’entrades, del qual se n’informarà més endavant.

El 2 de setembre a Sant Julià de Vilatorta contra el Joventut, la prèvia de la Lliga Catalana el 7 de setembre a la pista del Morabanc Andorra amb l’accés a la semifinal de la competició nacional contra el Barça –per la Diada (20.30 h) a Lleida– i l’amistós a Salt contra el Baxi Manresa del 18 de setembre completen la preparació. Si el Girona no juga la semifinal a la capital del Segrià –li garantiria la final o el partit pel tercer lloc el dia 12– té lligat un amistós amb el Lenovo Tenerife a les Borges Blanques el dia 10.

L’ACB comença el cap de setmana del 23 i 24 de setembre. Els jugadors han d’arribar entre els dies 7 i 13 d’agost i es sotmetran a les pertinents provés físiques i mèdiques, amb l’excepció dels que estiguin concentrats amb la seva selecció. El 14 d’agost hi haurà el primer entrenament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)