ACB

El Bàsquet Girona inicia la pretemporada 2023/24

Bàsquet. ACB. L’equip de Salva Camps inicia els entrenaments individuals al gimnàs i la pista i avui farà la primera sessió grupal sense Maxi Fjellerup, que juga el preolímpic amb l’Argentina

El nou projecte del Bàsquet Girona, liderat pel tècnic català Salva Camps, va començar ahir a caminar amb la primera sessió d’entrenaments, amb la majoria de components de la plantilla ja a Fontajau. Els primers a entrenar-se –encara de manera individual, al gimnàs i a la pista– van ser Juani Marcos, Sergi Martínez, Mindaugas Susinskas, Yves Pons, Jaume Sorolla, Èric Vila i Sefan Ðordevic.

La resta de la plantilla, exceptuant l’argentí Maxi Fjellerup, que està disputant el preolímpic amb la selecció argentina, es van incorporar a les sessions entre ahir i avui a la tarda, quan es farà la primera sessió grupal.

Salva Camps també es va incorporar ahir per dirigir els entrenaments, un cop acabada la seva concentració amb la selecció espanyola, a la qual va assistir com a membre del cos tècnic per a la preparació del mundial.

El primer partit amistós de pretemporada del Bàsquet Girona serà el divendres 25 d’agost, a les 19.30 h, contra el Rasta Vechta, en la presentació davant de l’afició a Fontajau. El primer partit de lliga no es disputarà fins al 23 de setembre a València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)