ACB

Fontajau alça el teló

Bàsquet. ACB. El Girona fa la presentació d’un segon projecte renovat, amb vuit cares noves a la plantilla, amb un amistós contra el Rasta Vechta (19.30 h)

La primera prova de pretemporada del Bàsquet Girona arriba aquesta tarda, no pas en un pavelló menor sinó a Fontajau, en un amistós contra el Rasta Vechta alemany (19.30 h) que no està inclòs en l’abonament de temporada. El test, doncs, servirà de presentació oficial davant l’afició pròpia d’un projecte molt renovat per a la segona temporada del club a l’ACB. Salva Camps, que dirigeix els entrenaments des de la setmana passada, tastarà per primer cop la banqueta local de Fontajau que ocupava el curs passat Aíto García Reneses. “Valoro positivament les primeres setmanes perquè crec que estem treballant a un bon nivell, amb ritme, intensitat i esforç. I perquè els jugadors ens estan resistint, sense greus problemes físics, i això és important per treballar”, valorava l’exajudant de Pedro Martínez al Baxi Manresa, que comandarà un cos tècnic amb els assistents Àlex Formento i Lluís Riera també integrats aquest estiu al conjunt gironí.

Amb Fjellerup, tots

El Girona presentarà les vuit cares noves a la plantilla: els bases Juani Marcos i Ikenna Iroegbu; l’escorta Markel Brown; els alers Sergi Martínez i Mindaugas Susinskas; l’aler pivot Yves Pons, i els pivots Stefan Djordjevic i György Goloman. S’afegeixen a Quino Colom, Èric Vila, Jaume Sorolla i Maxi Fjellerup, integrat ahir a l’equip després de disputar el preolímpic amb l’Argentina. Avui també estan citats Mads Stürup, que fa la pretemporada amb l’equip, i Pau Sala, vinculat. No es vestirà de curt el president, Marc Gasol, que de moment no comença el curs.

LA PRÈVIA

Volem replicar el que estem fent dia a dia i cometre pocs errors, sense posar-nos grans metes; és aviat
Salva Camps
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)