ACB

Prova d’estrès a Sant Julià

El Girona té el seu segon amistós de pretemporada, contra el Joventut en el marc del tradicional torneig d’estiu a la localitat osonenca (20.30 h, per Esport 3)

“El jugador té moltes ganes de competir; nosaltres, com a entrenadors, més ganes d’entrenar perquè des de l’entrenament es millora més. Però sí que és cert que hem de començar a competir, que creiem que és un bon moment per fer-ho”, diu Salva Camps en la prèvia de l’amistós d’aquest vespre, contra el Joventut (20.30 h, per Esport 3) a Sant Julià de Vilatorta en el marc del 37è tradicional torneig a la localitat osonenca. És el segon amistós de l’equip gironí, que divendres de la setmana passada s’estrenava en la pretemporada davant del seu públic amb la victòria contra el Rasta Vechta alemany per 85-79, dos dies abans que la Penya perdés a Salou contra el València per 79-72 amb el debutant Chinanu Onuaku de màxim anotador (11).

“És un rival de nivell que ens posarà les coses molt difícils, que és el que ens trobarem en el dia a dia al llarg de la temporada”, posa en context el tècnic del Girona, que després del primer partit advertia: “Volem jugar ràpid però per fer-ho hem de córrer, defensar, agafar el rebot... Ens estem coneixent i adaptant-nos.” Quatre dels cinc titulars a Fontajau són cares noves al vestidor i, la setmana passada, Juani Marcos i Stefan Dordevic van quedar fora de la convocatòria per precaució i Maxi Fjellerup no va sortir. Camps s’endú els mateixos 14 jugadors que tenia fa vuit dies, quan Ike Iroegbu i Yves Pons van ser els més destacats.

“Estem en una bona línia, fent una bona feina. Els jugadors estan implicats”, manifesta l’entrenador del conjunt gironí, que dijous que ve té la prèvia de la Lliga Catalana a Andorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)