Lliga femenina

Derrota del Barça CBS contra l’Estudiantes en el darrer test (50-73)

El Barça CBS ha perdut per 50-73 contra l’Estudiantes Movistar en el seu darrer test amistós. Les blaugrana arribaven al Nou Pavelló de Sant Andreu de Llavaneres amb les baixes de Lucía Navarro, Anna Cruz i Paula Ginzo per petites molèsties físiques i Isaac Fernández convocava a les juniors Fanjul i Coromines com a novetats i a Muñoz i Subirats que ja havien participat en aquesta pretemporada. El partit ha caigut del costat visitant, gràcies al millor encert de les madrilenyes. L’equip d’Isaac Fernández ha aguantat 30 minuts i tanca la pretemporada amb un triomf i dues derrotes. Ara les blaugrana ja miren a la Lliga Femenina Endesa on debutaran al Joan Carles Navarro davant el Cadí La Seu el dia 24 de setembre.

Dimarts, per un altre costat, el Cadí la Seu va jugar un altre amistós, el Memorial Jesús Cervós, en el qual va derrotar el Toulouse MB per 85-81 amb Júlia Soler d’MVP del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)