NBA

BÀsquet

Mor Brandon Hunter, exjugador dels Celtics i els Magic, després d’una classe de ioga

L’ex aler pivot de l’NBA tenia només 42 anys i havia competit també a Europa

L’NBA ha rebut amb commoció i certa incredulitat la mort, abans d’ahir, de l’exjugador dels Celtics de Boston i els Orlando Magic Brandon Hunter, que només tenia 42 anys. Segons el Daily Best Hunter hauria mort en desmaiar-se després d’una classe de ioga. Hunter va ser una gran figura de l’NCAA abans de fer el salt a la lliga professional dels Estats Units. Amb els “Bobcats” de la Universitat d’Ohiova ser arribar a ser el màxim rebotejador universitari (12,6 rebots per partit), fet que li va valer l’elecció dels Celtics en el “draft” en la cinquena ronda. Amb el llegendari equip de Boston va disputar 36 partits (3,5 punts i 2,2 rebots) abans de fitxar pels Magic (3,1 punts i 2,2 rebots), relegat a la suplència per la presència d’un jugador tan rellevant en la seva posició com Grant Hill.

Posteriorment va provar fortuna en el bàsquet europeu en lligues com les de Grècia, Itàlia, Alemanya, Letònia i Israel. Abans de penjar les botes, el 2013, també va jugar a Puerto Rica i Uruguai. El seu entrenador a Ohio, Tim O’Shea, que va confirmar que el jugador va morir després d’una classe de ioga, va tenir paraules de record pel jugador: “Va ser el millor jugador que he tingut la fortuna d’entrenar a la universitat. Ens vam mantenir en contacte al llarg dels anys i estava increïblement orgullós del marit, pare i ciutadà en què s’havia convertit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)