Lliga femenina

El Cadí, sense problemes contra el Ferrol (93-76)

Maggie Bair, la MVP de la jornada, lidera el Sedis de principi a fi: 28 punts, 9 rebots i 41 de valoració

Segon triomf a la lliga per al Cadí, que tanca la setmana del debut a l’Eurocopa amb una victòria còmoda al Palau d’Esports contra un dels dos ascendits, el Ferrol. L’equip de l’Alt Urgell, que arribava divendres a la nit de la República Txeca, dominaria des de l’inici i malgrat les visitants es posessin per davant al final del segon quart, un 18-2 al tercer deixava el partit encarrilat (66-53)

10 punts de Maggie Bair (13-8) a la pintura i els triples de Swartz (18-10) i Grande (21-10) donaven el primer avantatge al Sedis, a 2:10 per acabar el primer quart (temps mort visitant), al final del qual s’hi arribava 26-19.

Remenárová davant la primera zona 2-3 del Ferrol enfilava la màxima al segon quart (36-24), després d’una antiesportiva i tècnica a la banqueta visitant. El 0-8 (36-32, Howard de 6,75 m) feia que Téllez hagués de demanar minut per ordenar l’atac, però el Cadí veia com amb 4 triples les visitants es posaven per davant (42-44) abans de la mitja part (empat a 44).

El triple i el tap en un contraatac de Ramette, i el triple de Palma, permetia veure una nova màxima: 66-53 a 1:42 per acabar el tercer quart (68-56). Grande des de 4,6 m a 2:40 per acabar establia una nova màxima diferència (84-69) abans que Bair signés el 90-71 amb què segellava el guardó d’MVP i Júlia Soler de 6,75 m fes el 93-74.