Eurocopa

La Penya, sense triple (1/14) ni joc interior a Venècia (79-64)

Entre Onuaku i Tomic han acabat el matx amb un 5/18 en tirs de dos

El Joventut ha jugat bons minuts a Venècia però no ho ha fet amb regularitat (79-64), no ha tingut encert en el triple (1/14) i en el joc interior han estat nefastos (5/18 tirs entre Onuaku i Tomic) mentre davant seu Tessitori ha fet 16 punts.

Els verd-i-negres han arrencat amb més agressivitat defensiva però amb desencert en atac. Els problemes s’han agreujat quan els pivots s’han carregat de faltes amb Tomic i Onuaku amb tres i la lesió al turmell de Brodziansky que han obligat a jugar amb Prey. Del 20-23 els italians han endossat un 11-0 (31-23). Al tercer quart els de Carles Duran han canviat moltíssim la imatge i el joc i amb Andrews com a gran líder juntament amb Kraag (10 punts). Tot i que els italians han agafat un màxim avantatge (38-28) amb Tomic i Onuaku fent 2/13 tirs de dos, la reacció ha arribat des de la defensa. Un 2+1 d’Onuaku ha servit per empatar el matx (46-46) tot i el 0/8 triples de la Penya. Només arrencar el darrer quart un triples amb personal de Deshaun i una altra cistella seva després de rebot ofensiu han posat la Penya per davant (50-52). Però el Venècia ha reaccionat amb tres triples seguits (59-52) provocant el temps mort de Carles Duran. Però els italians ja estaven crescuts i han rematat la feina amb un 13-0 de parcial (63-52).