Lliga femenina

El Barça CBS tuteja el líder (49-60)

Les d’Isaac Fernández han rebut però un 2-18 clau de sortida del tercer quart (del 23-22 al 25-40)

El Barça CBS ha tutejat el líderde la Lliga Femenina (49-60) però les de Salamanca han esvaït dubtes amb una sortida explosiva en el tercer període amb un 2-18 que ha marcat el matx (25-40). Tot i així s’han situat a 5 punts faltant 1:16 després d’un triple d’Erjavec que ha posat emoció.

La primera part ha estat defensivament brillant de les jugadores d’Isaac Fernández que han deixat amb uns pobres 22 punts al líder Perfumerías Avenida (23-22). Únicament Kone(8 punts), Rodríguez (7) i Prince (6) han estat a l’alçada perquè les blaugrana han desactivat a les castellanes. Però l’inici del tercer període ha estat explosiu per les de Pepe Vàzquez que al minut tres ja han forçat el temps mort del Barça CBS (25-33) després d’un triple de Delaere. La diferència ha continuat augmentant (25-40) amb un parcial de 2-18 fulminant que ha decidit el partit. Tot i això les blaugrana no s’han rendit i han posat pressió a a un minut pel final amb un triple d’Erjavec (49-54) que ha posat emoció al tram final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)