ACB

El Joventut fa aigües a Saragossa (113-83)

Els verd-i-negres no aixequen el cap i són escombrats pel cuer de l’ACB

La Penya no aixeca el cap i no ha millorat el seu joc ni la seva imatge (113-83) molt penalitzat per les moltes baixes d’nuaku, Brodziansky, Feliz i Chery, que era a Saragossa però encara sense la documentació per jugar.

El matx ha començat ja amb moltes facilitats defensives dels verd-i-negres que han permès al Saragossa castigar amb moltes situacions de penetracions fins a la cuina, pèrdues de pilota i mal balanç defensiu. Andrews i Tomic, que havien de ser claus, s’han carregat de faltes i han arribat al descans amb només 3 i 4 punts respectivament. La diferència ha anat creixent progressivament amb una Penya arrencant amb un 0/12 triples. El més destacat la intensitat de Kraag i Malik Allen i moments de Ribas. Al descans però 55-32 tot i que la diferència havia arribat a ser de 24 punts. La clau era la sortida del tercer quart però s’han repetit els errors tot i el canvi defensiu a zona. El desavantatge s’ha disparat fins el 30 (72-42). La renda ha continuat creixent amb una Penya totalment entregada i enfonsada de 40 punts (113-73).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)