Lliga femenina

El Cadí la Seu cedeix en el darrer quart i perd contra l’Ensino (46-57)

El partit ha estat molt anivellat fins els darrers deu minuts

El Cadí la Seu ha perdut a casa contra el Durán Maquinaria Ensino gallec per 46-57 en un partit que ha estat anivellat fins els darrers deu minuts. Les urgellenques han arribat al darrer quart perdent d’un punt i després han cedit clarament davant un rival que ha sumat la seva segona victòria. Soler ha anotat 13 punts i Bair n’ha fet 10.

En el primer quart el Cadí s’ha posat per davant i s’ha avançat de 8 punts (13-5), però el conjunt gallec ha ajustat el marcador i al final del segon període s’ha posat per davant 25-26, resultat amb el que s’ha arribat al descans. El tercer quart l’Ensino s’ha distanciat d’11 punts (27-38), però un parcial de 10-0 ha tonat a anivellat el partit. En els darrers deu minuts el Cadí no ha pogut amb l’empenta de les visitants, i ha encaixat la seva quarta derrota la lliga.