ACB

La Penya fa un partit de somni que es recordarà (80-76)

Els verd-i-negres, sense Tomic, Feliz, Chery, Onuaku ni Brodziansky, fa un partidàs

La Penya, sense Tomic ni Feliz, ni Brodziansky ni Chery ha fet embogir el Palau Olímpic en un recital de punt d’honor contra el València (80-76) en un partit dels que es recordaran. Carles Duran ha hagut de completar la plantilla amb el júnior Iker Garmendia. Deshaun Thomas (29 punts), imparable.

Els verd-i-negres han arrencat amb un encert espectacular en el triple (6/10) i amb intensitat al darrera amb Kraag i Allen a un gran nivell. Els de Carles Duran han agafat 12 punts de renda (27-15). Però els valencians han començat a augmentar el nivell i amb tres triples seguits de Harper i les pèrdues de pilota no forçades han començat a penalitzar. Touré ha capgirat el marcador abans del descans (36-40). Al tercer quart s’ha mantingut el frec a frec fins que Pep Busquets ha clavat un triple i ha anotat un 2+1 (60-52). Li ha agafat el relleu Andrews, que portava 3 punts al descans, i que ha acabat amb 18. Deshaun ha encadenat dos triples seguits provocant el temps mort de Mumbrú (69-57 a 8:17 minuts pel final). Andrews semblava donar el cop definitiu amb un triple (73-59) però els valencians han reaccionat (76-72). Però en un final d’infart Deshaun ha decidit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)