ACB

Quino Colom: “Una assistència fa feliç a dues persones”

El Bàsquet Girona no només va aconseguir la cinquena victòria del curs -la tercera a domicili- sinó que també va servir a Quino Colom per arribar al club selecte de les mil assistències a la lliga ACB. Un fet que el base andorrà ha valorat després de passar al llibre d’història de la competició espanyola: “Estic molt content per arribar a aquests registres. Com ja se sap, assistir és una de les millors característiques del meu joc”.

Zaragoza, Fuenlabrada, Estudiantes, València, Baskonia, Bilbao i ara Girona, són els equips on Colom ha pogut demostrar el seu joc a la posició de 1. Per destacar va ser el curs 2014/15 amb el Bilbao de Sito Alonso on l’andorrà va arribar a les 211 assistències en 37 enfrontaments. El curs anterior, a terres gironines amb Aito, Colom va tenir el segon millor registre de la seva carrera amb 147 assistències en 34 partits. “També estic content per aquests registres perquè he estat set temporades jugant a l’estranger, és una estadística bastant important per a mi”, ha dit.

“L’assistència més especial que recordo és la meva primera. El meu debut a Zaragoza va ser contra el Barça i va ser una jugada d’assistència molt maca. Les primeres sempre fan més il·lusió que no pas quan en portes unes quantes”, ha explicat Quino que també valorar el moment que viu l’equip: “Estic molt content amb el nostre conjunt. En aquesta setmana que he estat fora, també he pogut ajudar, ara, estic content de fer-ho per aconseguir la victòria al parquet. Sempre que sigui per això, per guanyar, és ’moltíssim’ millor”, ha conclòs l’andorrà que ja espera la pròxima cita de dissabte contra l’Unicaja (20:45h), l’actual campió de Copa i un equip que porta el mateix balanç de victòries que els gironins, 5-3. A més a més, l’al·licient del retorn de Kameron Taylor a Fontajau fa encara més especial la cita. Quino, al cent per cent, serà un dels homes claus de Salva Camps per buscar la sisena victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)