Lliga femenina

El Cadí la Seu es retroba amb la victòria davant un Celta, el cuer, lluitador (74-69)

Les urgellenques han partit en l’inici del darrer quart i s’han refet

El Cadí la Seu s’ha retrobat amb la victòria i s’ha imposat per 74-69 al Celta Zorka Recalvi, el cuer de la lliga femenina i que no ha sumat cap triomf. Les urgellenques feia tres jornades que no guanyaven i han sumat el seu tercer triomf. Soler ha destacat amb 20 punts i Brown amb 16, i les dues han anotat 4 triples.

El Cadí ha iniciat el partit molt centrat i s’ha escapat en el marcador en els primers quatre minuts (13-2), i ha mantingut un marge d’entre set i deu punts fins al final del primer període (24-14). El Celta ha reaccionat en l’inici del segon quart i amb un parcial de 2-11 s’ha situat a només un punt (26-25). Les urgellenques han sabut aturar la reacció de les gallegues i han arribat al descans amb vuit punts de marge, 42-34.

En l’inici de la segona meitat el Cadí s’ha avançat fins a onze punts de marge (47-36), però el conjunt gallec ha reaccionat molt bé, i primer s’ha situat a només un punt i després en l’inici dels darrers deu minuts ha donat la volta al partit (54-59). Les urgellenques s’han tornat a centrar en defensa i han trobat l’encert en atac, i després d’un parcial de 13-2 han tornat a encarrilar el partit amb el 67-61, i ha controlat els darrers minuts fins aconseguir la victòria.