Lliga femenina

El Barça CBS perd inesperadament contra el Celta, el cuer (59-70)

El Barça CBS, que havia guanyat els dos partits anteriors, ha perdut inesperadament contra el reviscolat i avui sorprenent Celta, el cuer de la lliga Femenina que havia perdut els set partits anteriors, per 59-70. L’equip blaugrana, a més, ha perdut Rakovic, que s’ha fet mal en la primera part i ja no ha pogut tornar a jugar. Paula Ginzo, amb 14 punts i 8 rebots (17 de valoració) i Lola Pendande (14 i 4 i 22 de valoració), han estat les màximes anotadores locals, mentre que Musa n’ha fet 13 pel cantó visitant. El Celta, que ha anotat 7 triples (7/17), ha anat gairebé sempre per davant i ha acabat guanyant amb molta solvència davant el desgavell blaugrana.

El Barça no ha defensat bé en el primer quart, ha comés 8 faltes, ha rebut 7 punts de tirs lliures i no ha pogut frenar Aguilar (9 punts): 21-26. Bjorklund, amb 3/3 en triples i 11 punts, ha mantingut l’equip blaugrana. el conjunt d’Isaac Fernández ha apujat la intensitat defensiva en el segon quart i Pendande, amb dos tirs lliures, ha empatat (31-31). Però dos triples seguits visitants, replicats tot i amb això per un de blaugrana, han engrescat de nou al Celta: 36-39 a la mitja part.

Els llums d’alarma s’han encès definitivament quan el Celta, inspirat en el triple, ha marxat de 13 en el tercer quart (42-55) consumant un parcial de 0-10. el Barça ha reaccionat amb un 10-0 liderat per Ginzo i Pendande i, encara bo, ha acabat el quart amb 52-59 i esperances de ressuscitar. Però el Barça, precipitat, només ha fet 7 punts en el darrer quart i la remuntada ha estat impossible.