ACB

La cessió més ‘win-win’

Bàsquet. ACB. Sergi Martínez torna al Palau per jugar contra el Barça, amb qui té lligam fins al 2025; a Girona ja ha jugat 100 minuts més que tot el curs passat

Sergi Martínez (1999) tornarà diumenge al Palau, la que ha estat casa seva fins aquest estiu passat. El de Rubí està aprofitant la cessió de manera espectacular. Està creixent i està agafant confiança. En només 10 jornades ja ha jugat 100 minuts més (246) que en tot el curs passat, quan va haver de ser intervingut quirúrgicament d’una tendinopatia rotular del genoll esquerre. Només va jugar 15 partits. Enguany a Fontajau està 24:34 minuts a pista, amb 5,4 punts, 6,3 rebots i 10,1 de valoració. És la cessió més win win win. Hi guanyen molt les tres parts: ell, el Barça i el Girona. Està treballant dur individualment fent un treball extra per millorar el tir des dels 6,75 metres, on no està amb els registres que li agradaria (2/14). En Sergi destaca què ha trobat a Girona: “Em trobo com a casa, cadascú està fent el que li toca fer; estic molt content, hem fet un equip molt equilibrat que sap jugar a l’estil que vol el Salva, hem fet una gran temporada i hem competit en tots els partits.” Per sort la lesió ja ha quedat enrere i no té molèsties: “Estic molt recuperat de la lesió que em va obligar a operar-me. Estar un any sense poder jugar és molt dur; estic disfrutant moltíssim aquí, a Girona, amb l’equip, amb l’afició i la ciutat, i volem continuar guanyant per fer coses grans.” Sergi Martínez torna a ser feliç jugant a bàsquet, i ell ho reconeix: “Estic agafant ritme, necessitava continuïtat i torno a disfrutar del Sergi que feia temps que no se sentia tant a gust; tenim tots el rol definit i un equip jove. L’esperit que tenim com a equip, no ens compliquem gaire a l’hora de jugar; tot és energia i compromís, hem estat sòlids i en moments dolents hem sabut mantenir la calma i treure els partits com el dia del Breogán.”

LES REFLEXIONS

Necessitava continuïtat per tornar a disfrutar del Sergi que feia temps que no se sentia tan a gust; la lesió ja ha quedat enrere
Som joves, hi ha els rols definits i juguem amb energia, volem continuar guanyant per fer coses grans
Sergi Martínez

Té contracte amb el Barça fins al 2025

Abans d’anar cedit, Sergi Martínez va ampliar un any més el seu lligam amb el club fins al 2025. L’aler pivot, que ha jugat 83 partits en l’ACB i 65 en l’Eurolliga amb el Barça, és el setè màxim rebotejador de l’ACB: Birgander (9,8 rebots de mitjana), Tavares (7,9), Sederskis (7,7), Moneke (7,1), Felicio (6,5), Tyson Pérez (6,5) i Sergi (6,3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)