ACB

No hi ha lloc per a tothom

Bàsquet. ACB. El Bàsquet Girona té 1.918 aficionats en llista d’espera per fer-se abonats. L’assistència és del 92%, amb 4.778 espectadors de mitjana

Superat el terç dels partits que té a Fontajau –contra el Breogán va ser el sisè dels 17 de lliga regular–, el Bàsquet Girona fa un balanç satisfactori de la resposta de l’afició, que s’ha hagut d’acostumar a partits al vespre, i encara en queden (dos dels tres pròxims a Fontajau). “Estem contents perquè, malgrat l’hora, la gent continua venint i ens és molt fidel”, reflexiona la directora general, Stefi Batlle. L’assistència de públic és un punt inferior al de l’arrencada de l’estrena del club a l’ACB –els 4.777,5 espectadors de mitjana són un 92% de l’aforament, i els 4.868 de fa un any eren el 93%–, i amb els abonaments esgotats (uns 4.200), el creixement està limitat. Amb una capacitat per a uns 5.200 seients, la llista d’espera és de 1.918 aficionats, que no es poden abonar perquè no hi ha lloc. “Malauradament tenim el pavelló que tenim i no en podem atendre més”, admet Batlle.

Més entrades venudes

Els que no es poden fer abonats tenen el recurs d’anar comprant entrades. En els sis primers partits, el club n’ha venut 4.361, 128 més que en el mateix punts del curs anterior. Aquesta setmana, amb Black Friday, hi ha un 25% de descompte en les entrades per al Girona-Andorra. El club també valora positivament la presència en els partits de grups d’equips de la demarcació i d’altres zones, que situa a la grada jove.

REACCIONS

Estem contents perquè, tot i les hores, tenim una afició molt fidel i gran demanda d’entrades
Stefi Batlle
DIRECTORA GRAL. BÀSQUET GIRONA

EN XIFRES

4.777,5
espectadors
de mitjana, 90,5 menys que en el curs del debut del club a l’ACB
4.361
entrades venudes
(128 més que fa un any) en 6 duels
1.918
aficionats
en llista d’espera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)