Més bàsquet

El CESET, al 40è aniversari amb 195 esportistes

El Club Esportiu Santa Eugènia de Ter (CESET) de Girona celebra aquesta temporada el 40è aniversari de la fundació del club. Una efemèride que arriba amb 195 esportistes formant els 16 equips de l’entitat, que també compta amb dues escoletes formatives, en col·laboració amb les escoles Montfalgars i Fedac Sant Narcís de Girona.

La Secretària General de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula, va participar en la presentació del club, amb presència també dels regidors de l’Ajuntament de Girona Gemma Geis i Lluís Martí. El president del club, Xavi Pérez, va destacar que amb 40 anys d’història el club “manté el compromís de seguir formant esportistes amb valors d’igualtat, integració social i col·laborant amb les escoles del barri de Santa Eugènia i amb diferents entitats d’àmbit social”.

Per aquesta temporada el club compta, entre masculí, femení i mixt, amb tres equips en categoria mini, un pre-infantil, quatre infantils, un cadet, dos júniors i tres sèniors, a més de les dues escoletes. Els 16 equips van fer la presentació davant del seu públic al pavelló de Santa Eugènia de Girona, instal·lació que acull tant els entrenaments com els partits dels equips del CESET.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)