Lliga femenina

El Barça CBS és escombrat per un rival directe (85-60)

Les blaugrana ja perdien de 18 punts al descans en un partit sense història

El Barça CBS, sense Anna Cruz, no ha tingut opció a Lugo on ha anat sempre a remolc de l’Ensino al Pazo Provincial Dos Deportes (85-60). Les gallegues tenen ara una victòria més que les blaugrana perquè estaven empatades a la classificació.

Les d’Isaac Fernández han aguantat dins el partit fins el 24-20. Ha estat llavors quan el Durán Maquinaria Ensino ha fet un parcial de 15-5 i ha agafat ja una renda per sobre els 10 punts (39-25) que ha mantingut fins al descans (48-32). A la segona part, tot i l’aparició d’Anderson, les blaugrana mai han intimidat perquè les gallegues han estat molt sòlides amb Blanca Millan (18 punts i 5 rebots) com a gran referent juntament amb Tate (16). Pel Barça CBS Erjavec (20 punts), Anderson (11) i Pendande (10), les màximes anotadores.