Més bàsquet

L’accés a la fase final de la minicopa, l’orgull col·lectiu del Bàsquet Girona

L’equip infantil del Bàsquet Girona es va classificar per disputar la fase final de la Minicopa, que es farà a Màlaga al febrer coincidint amb la copa ACB, entre el 15 i el 18 de febrer. És un èxit històric per al jove club presidit per Marc Gasol, que veu com el planter va creixent.

Els gironins van ser segons de grup en la fase que es va disputar a Tarragona i en l’enfrontament entre els dos millors segons, contra l’UCAM Múrcia, van obtenir el bitllet, en guanyar per 56-79. Els gironins completaven un repòquer català, perquè també van accedir a la fase final el Barça, el Manresa i el Joventut.

“Treball de molta gent”

“La valoració, a banda del resultat que és ideal perquè accedeixes a la fase final, és la gran experiència que han viscut els jugadors, amb un gran ambient en la graderia i d’esportivitat a la pista”, comentava el director del planter, Xus Escosa. “Un dels objectius del club és anar fent passos sòlids, anar millorant l’estructura, les condicions d’entrenament, tenir molt bons coordinadors i entrenadors. Tot això és treball de molta gent. Si t’ho diuen el 2014 , quan vam arrencar, hauria estat difícil d’imaginar, però el club ha traçat un pla de ruta, anar treballant per aconseguir objectius no només esportius”, afegeix Escosa.

L’entrenador de l’equip és Jordi Pou: “Vull destacar no només el que hem fet, sinó sobretot com ho hem fet. Ha estat increïble.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)