ACB

El Baxi Manresa assalta el Palau i guanya al Barça (82-83) en un gran partit

Els manresans dominen durant gairebé tot el partit i Dani Garcia anota el tir lliure del triomf a 4 segons del final

El Baxi Manresa ha assaltat el Palau Blaugrana i ha sumat una victòria de prestigi contra el Barça per 82-83, amb un tir lliure de Dani Garcia a 4 segons del final. Els manresans han fet un gran partit han anat per davant en el marcador gairebé tot el partit i quan els blaugrana han donat la volta al marcador a sis minuts del final han aguantat i han aprofitat la seva oportunitat per guanyar i trencar la imbatibilitat de la lliga del Barça en el Palau.

El partit s’ha iniciat amb quatre triples seguits, dos per cada equip, i el conjunt manresà ha continuat apostant pel llançament de tres punts i n’ha anotat cinc en el primer quart. Els blaugrana han començat a perdre pilotes i el Manresa, amb una bona defensa, ho ha aprofitat per posar-se per davant i després d’un parcial de 2-14 s’ha avançat de 10 punts (12-22). En l’inici del segon període el Baxi Manresa s’ha situar 13 punts per sobre (14-27) després d’un nou triple de Sagnia, però el Barça ha anotat un parcial de 9-0 (23-27) i s’ha tornat a ficar en el partit en uns bons minuts d’Hernandómez. Els dos equips han mantingut un frec a frec intens i s’ha arribat al descans amb un 36-39.

En l’inici de la segona meitat els blaugrana han empatat el partit i s’han posat per davant després de sis punts seguits de Satoransky (47-44). Els del Bages, gràcies al seu encert en els triples, primer ha mantingut el resultat anivellat i després s’ha tornat a posar per davant i ha arribat al final del tercer quart amb cinc punts de marge (60-65). Els darrers deu minuts han estat molt intensos i en el Barça ha destacat Brizuela que ha portat l’equip a tornar a posar-se per davant (73-71), i ha tenir sis punts de marge a sis minuts del final. Els manresans han continuat lluitant i tenint encert i han entrat a l’últim minut empatats. Un tir lliure de Dani garcia ha situat el 82-83 final a 4 segons per acabar.