ACB

Markel Brown s’aguanta per un fil?

“No és la meva decisió. Només estic pendent d’entrenar i del que passarà amb mi mateix. Quan vaig venir aquí a Girona al principi de temporada, el meu futur era estar aquí a Girona, però haig d’anar dia a dia i veure què passarà en el futur per mi. Si fos per mi, estaria tota la temporada a Girona, però això és la vida i el bàsquet i no ho pots controlar tot. Ara vull gaudir de cada moment i veurem què passa” ha dit Markel Brown en un acte del Bàsquet Girona a la Fundació Els Joncs, on ha compartit protagonisme amb Juani Marcos. L’escorta nord-americà és conscient que el seu rendiment (7,7 punts, 1,5 rebots i 1,5 assistències per partit) no és el que s’esperava i, a més, el Varese estaria interessat en recuperar-lo.

“No m’esperava jugar tants minuts, era una tornada després de molt temps, 10 setmanes crec, però amb molta confiança. Em vaig sentir bé i sense cap pressió pel suport que tinc dels companys, cos tècnic i afició” explica Marcos sobre la seva reaparició diumenge. “No em considero un gran defensor però tinc intensitat per encomanar als companys” afirma sobre els aspectes a millorar de l’equip, que té la permanència a 5 partits. “No pensem en play-off, copa ni permanència. Quan s’acosti el final ho mirarem però anem partit a partit” afirma el base argentí.

La Caixa patrocina totes les accions socials del club, en el marc d’un programa que dona visibilitat a les entitats socials, tant a casa seva com en els partits del Bàsquet Girona mitjançant la participació de jugadors del primer equip en tasques de les diverses entitats. Al mateix temps, els usuaris de les associacions van als partits com a voluntaris o treballadors amb l’objectiu d’integrar les tasques dels usuaris de les fundacions en el dia a dia del club, fent-los col·laboradors i no observadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)