Lliga femenina

El Barça CBS i Angie Bjorklund rescindeixen el contracte de mutu acord

La nord-americana vol tractar els seus problemes físics al genoll seguint els protocols dels seus doctors

El Barça CBS i Angie Bjorklund han arribat a un acord per rescindir el contracte que els unia fins a final de la temporada. Hi han diferències de criteri en el tractament mèdic que ha de seguir la nord-americana per resoldre els problemes que arrossega al genoll dret, segons ha anunciat el club.

La nord-americana, que va fitxar per l’entitat de Sant Feliu de Llobregat el passat 13 d’octubre passat, ja s’havia perdut els últims partits per aquesta lesió. Els serveis mèdics del club volien seguir un procediment diferent del recomanat pels doctors de confiança d’Angie Bjorklund, via per la qual finalment optarà l’aler després d’arribar a un acord per rescindir el contracte.

Angie Bjorklund va arribar a l’octubre procedent del Gernika, club que va deixar per motius personals. Aquesta setmana va insinuar a les xarxes que havia marxat a causa del presumptes abusos sexuals a una menor del responsable de gestió esportiva i exentrenador del primer equip del Gernika, Mario López, cas que va destapar fa pocs dies El País.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)