ACB

El Baxi continua somiant amb la copa; la Penya ho té complicat (102-89)

Els manresans han trencat el matx a l’inici del tercer quart on han tret de la pista al Joventut

El Baxi Manresa s’enganxa a les opcions de la copa i ha deixat amb poques opcions a la Penya després del triomf al Nou Congost (102-89). Feliz i Ribas han estat expulsats al tercer quart.

La Penya ha començat dominant amb Tomic de titular i Ruzic a la banqueta per tenir experiència en un partit amb màxima pressió (10-18). Però dos minuts de baixada de tensió del Joventut l’ha castigat el Baxi Manresa (19-20). Però llavors ha aparegut el capità de la Penya Pau Ribas que ha encadenat 11 punts seguits amb un 3/3 triples (34-40). Els de Pedro Martínez han tornat dins el matx imprimint velocitat i marxant al descans per davant després d’un alley-hoop increïble de Robinson en contracop (45-43). La segona part ha arrencat amb un tir lliure del Manresa per una tècnica a Tomic per protestar i un triple de Robinson. El Baxi ha sortit llançat obligant a Duran a demanar el temps mort davant el màxim avantatge manresà (57-49). La Penya ha desconnectat del matx i Feliz li han xiulat una tècnica i una antiesportiva a 16:12 minuts pel final (61-49). Dos triples seguits de Robinson i Taylor han trencat el matx (69-51) tot i que quedaven 12 minuts de joc però un equip estava mort i l’altra llançat.