Lliga femenina

El Cadí la Seu perd per un triple a set segons del final (77-76)

Les urgellenques havien dominat els tres primers quarts

El Cadí la Seu ha perdut per un triple 7 segons del final a la pista del Kutxabank Araski per 77-76. El conjunt urgellenc ha anat per davant en el marcador gran part de l’enfrontament, però en el darrer quart el conjunt local ha anivellat el partit i s’ha acabat emportant la victòria.

Es primers deu minuts han estat disputats i força anivellats entre dos equips que anaven a l’atac. Poc a poc les urgellenques s’ha consolidat al davant del marcador i en l’inici del segon període han arribat a tenir 12 punts d’avantatge (26-38). Amb Bair i Campisano encertades en atac el Cadí s’ha mantingut per davant i ha arribat al descans amb 7 punts de marge, 43-50.

En el tercer període el Cadí ha arribat a la seva màxima diferència de 12 punts (43-55), però tot seguit h encaixat un parcial de 8-0 i l’Araski ha entrat en el partit i s’ha situat a només un punt (58-59). El darrer quart el conjunt basc s’ha posat per davant (69-64) però la resposta urgellenca ha estat un parcial de 0-7. El Cadí ha entrat en l’últim minut amb avantatge i guanyava de dos punts (74-76) a 18 segons del final. Un triple ha posat per davant a l’Araski i les urgellenques han tingut un atac que no ha culminat.