Lliga femenina

El Cadí la Seu incorpora la base Claudia Contell, cedida pel València

El Cadí La Seu ha tancat la cessió fins a final de temporada de la base Claudia Contell (1,78 m, 2003) , procedent del València Basket, segons ha informat aquest dilluns l’entitat catalana. La jugadora valenciana, de 20 anys, substitueix Carmen Grande, que recentment va anunciar el seu fitxatge per l’Hozono Global Jairis de Múrcia.

Contell va arribar al València Basket en categoria aleví el 2014, després de passar pel CB Jovens L’Eliana. Des de la temporada 2020-21 va estar vinculada al NB Paterna de la LF Challenge i al gener d’aquell curs va debutar amb el primer equip del València Basket a l’Eurocopa. Durant la temporada 2021-22 va estar alternant la seva presència a tots dos equips, amb més protagonisme a l’equip dirigit per Rubén Burgos.

A la LF Challenge va fer una mitjana de 12,2 punts, 4,3 rebots, 2,6 assistències, 2,3 robatoris i 11,6 crèdits de valoració. La temporada passada va estar cedida a l’Hozono Global Jairis, de la Lliga Femenina Endesa, on va jugar 30 partits fent una mitjana de 6,4 punts, 2,4 rebots, 1,5 assistències i 1 robatori en 16 minuts per partit. Aquesta temporada va tornar al València Basket, amb què ha jugat 14 partits a la Lliga Femenina Endesa amb 4,4 punts, 1,9 rebots i 1,2 assistències en 14 minuts jugats per partit. A l’Eurolliga, va fer una mitjana de 3,5 punts, 2,3 rebots, 0,9 assistències i va sumar 3,9 crèdits de valoració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)