ACB

Esports

Jeroni Alberola, exentrenador del Bàsquet Manresa

És recordat per haver aconseguit dur l’equip manresà a la màxima categoria (1969/1970)

L’entrenador del Bàsquet Manresa durant la temporada 1969/1970, Jeroni Alberola, va morir ahir, a l’edat de 92 anys, segons ha informat el mateix club a través de la xarxa X.

Havia estat assistent, mestre d’entrenadors i un home de bàsquet. En la temporada 1969/1970 va assumir el rol de primer entrenador del Bàsquet Manresa. L’equip, que en aquella època s’anomenava Manresa Kan’s, acabava de baixar a segona divisió, després d’haver estat per primera vegada a la màxima categoria la temporada anterior. Alberola va aconseguir que l’equip se situés en la primera posició i es classifiqués per tornar a pujar. Van guanyar 19 partits de 22 de possibles. Després d’aquella temporada fantàstica, Antoni Serra el va substituir per competir a primera divisió.

El març del 2014, l’aleshores president, Josep Vives, li va lliurar una placa i una samarreta en reconeixement de la seva bona contribució a la història del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)