ACB

Katsikaris: “L’objectiu és guanyar com sigui”

“El més important és que els jugadors sentin l’escalfor de Fontajau” afirma el tècnic grec

“És una situació nova per a tots, pel grup i per mi. EL meu objectiu aquests dies és no confondre l’equip amb molta informació o canvis. Hem mantingut moltes coses dels hàbits de l’equip i hem tocat algunes cosetes per fer la millor preparació, primer mentalment, perquè l’equip estigui a punt demà” diu Fotis Katsikaris en la prèvia del Girona - Granada d’aquest diumenge al migdia. El tècnic grec arribarà a la final amb tres dies d’entrenament al costat d’un grup que reconeix: “tothom sap que quan hi ha un canvi d’entrenador sempre hi ha una reacció positiva”.

“L’objectiu és guanyar com sigui, estarem preparats” afirma sobre un compromís pel qual reconeix no poder aplicar la seva filosofia de joc. “És un equip molt interessant, que fa un molt bon bàsquet amb les seves armes. Hem de defensar-los bé, aturar o que no es sentin còmodes Felicio, Thomasson o Costa que a més d’anotar és creador. I sabem com n’és de perillós Cheatham, un quatre obert” apunta sobre el Granada, davant del qual espera fer una tasca col·lectiva a nivell defensiu, parar atenció al balanç defensiu. “Ells aprofiten molt les transicions i això es connecta molt amb el nostre atac: no perdre pilotes. Hem de millorar molt aquest aspecte per no donar pilotes al rival perquè et faran mal” argumenta.

“Hem d’estar preparats per a un partit de 40 minuts que serà dur, per descomptat, i fer-ho el millor possible primer en defensa, controlar el rebot defensiu i després córrer. A mi m’agrada, córrer, l’equip ho fa i hi està acostumat i estic content amb la dinàmica de jugar a camp obert” exposa Katsikaris, que sobre Sergi Martínez i Juani Marcos destaca que no estan al cent per cent però que hi seran: “Hem de veure com gestionem la seva presència a la pista”. “Ens han d’estar donant suport des del salt inicial, al costat dels nois i fer-ho encara més en els moments difícils. El més important és que els jugadors sentin l’escalfor de Fontajau, que sempre s’ha viscut i es viu. Serà un gran dia per gaudir-ne tothom” és le missatge de l’entrenador a l’afició gironina.

“Estem mirant de veure quins son els nostres punts forts, més enllà de les debilitats. No hem tingut massa temps i per això és tant important entendre com vol que ataquem, que juguem en defensa i que ens ajudem els uns als altres” és, segons Mindaugas Susinskas, com estan treballant en les primeres sessions amb Katsikaris. “Confiança en nosaltres mateixos per créixer, després de moltes derrotes seguides i creure que podem tornar a guanyar” és el camí que segons el lituà han de seguir. “Els agraïm molt el suport al llarg de tota la temporada, els estimem i els volem oferir el millor de nosaltres mateixos per retrobar-nos amb la victòria” és el missatge a l’afició de l’aler, que defuig el qualificatiu de final perquè assegura que és millor anar partit a partit. “Per a nosaltres, cada partit és molt important i mirem de fer-ho el millor possible per guanyar-lo” matisa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)