ACB

El Baxi Manresa domina el Río Breogán de principi a fi (83-68)

El Baxi Manresa ha segellat una còmode victòria contra el Río Breogán, que tot i ocupar el penúltim lloc de l’ACB arribava en bona dinàmica al Nou Congost. L’equip bagenc ha anat de menys a més i ha tingut en Brancou Badio (18 punts i 22 de valoració) al seu jugador més determinant. Amb aquest triomf, el Baxi continua la pugna per mantenir-se entre els vuits primers amb un balanç de 11-9.

Després d’un primer quart anivellat (15-12), el Baxi Manresa ha anat imposant el seu ritme i guanyant terreny al seu rival. El domini del rebot, el major encert en els triples i l’energia de Badio han impulsat l’equip vermell fins a una màxima renda de 15 punts (38-23). El Río Breogán, però, ha pogut retallar diferències fins al 40-28 del descans.

En la segona meitat, l’equip de Pedro Martínez ha sabut gestionar la seva renda fins al final. El conjunt gallec ha provat diferents tipus de defenses i només amb un zona ha creat certes dificultats als locals (62-51). En tot cas, no ha pogut baixar mai dels dos dígits de desavantatge. En l’últim quart, el Baxi ha arribat a manar per 83-62, tot i que els gallecs han reduït distàncies en el tram final fins al definitiu 83-68.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)